Beginpagina   Informatie   Nieuws   Voorwaarden   Bedrijfsgegevens   Contact   Gastenboek   Activiteiten   Nieuwste Producten!   Meld u hier aan en blijf op de hoogte van The Key Protection  
 
 
Producten

Top 5 bestsellers
  1. Energy Cleaner 2..
  2. Energy Cleaner 1..
  3. Key Chakra Trans..
  4. Isis Transformer..
  5. The Key BasicLogin

Gebruiker  

Wachtwoord  

Login

Uitleg werking resonantie compositie The Key Protection,

Wat is energie?

Volgens de nu bekende gegevens uit de verschillende culturen is energie ontstaan vanuit het nulpunt. In het nulpunt ontstond de eerste levensvorm als een rond draaiende punt in het midden van de kern. Wij noemen dit nu het kosmische ei. Het is niet aan mij om het ontstaan van de schepping te verklaren en kan een ieder dit naar zijn eigen religie en bewustzijn zelf invullen. 

Deze gedachte zet ik op papier volgens mijn eigen inzichten, en die mij door verdieping zijn aangereikt. Zelfs vanuit de tijd van het oude Egypte en nog verder terug o,a Atlantis en het continent MU worden de oude geschriften en symbolen, met hun betekenis steeds duidelijker. Alle gedachten die een ieder op papier zet zijn niet altijd vernieuwend, en ontstaat er door de verdieping van het onderwerp, aanvullende informatie. Alles is al eens gezegd of beschreven en kan een ieder daarop zijn eigen aanvulling geven.

Het is een weten van het AL wat er Al is, en het is aan een ieder die de intentie heeft om daarmee met de eigenwijsheid een bijdrage aan te geven. Wat is waarheid ieder heeft zijn eigen waarheid, en met de uitleg hoe een persoon dit ervaart bepaald het de manier van het uitdragen naar buiten toe. 

Ik denk dan ook dat deze informatie dan ook vrij beschikbaar naar buiten toe gebracht moet worden, zodat het door een ieder aangevuld of verbeterd kan worden. Bij gebruik van deze informatie is uit respect voor de schrijver wel de bron vermelding gewenst. Hij geeft daarmee een aanzet tot inzichten op de vele vragen die de mens heeft en zal houden. Als de wetenschap hierop al geen antwoord weet, wat is dan de werkelijkheid?

Jaap van Velsen