Beginpagina   Informatie   Nieuws   Voorwaarden   Bedrijfsgegevens   Contact   Gastenboek   Activiteiten   Nieuwste Producten!   Meld u hier aan en blijf op de hoogte van The Key Protection  
 
 
Producten

Top 5 bestsellers
  1. Energy Cleaner 2..
  2. Energy Cleaner 1..
  3. Key Chakra Trans..
  4. Isis Transformer..
  5. The Key BasicLogin

Gebruiker  

Wachtwoord  

Login

AngeloGeomb - 02/10/2017 om 13:25

Do you feel like you have tried everything possible in order to lose weight? You are not alone--many people have the same problem. The following article is designed to give you tips that you may not have even known existed. By following these tips, you will reach your weight loss goal in no time.

PatrickBer - 13/06/2017 om 11:02

http://bombe.tv/user/njblgajda3j

Bas Vaessen - 19/08/2015 om 18:53

Dag Jaap,
Het was heerlijk om samen met Jou, Patricia en Denise de Ankhworkshop te geven. Ik heb genoten van de energie die makkelijke en ontspannen stroomde.
De ziele klanken die ik mocht maken met mijn stem ter verwelkoming van de deelnemers voelt ieder keer bijzonder en als een voorrecht.
Graag tot de volgende keer.
Hartegroet,
Bas Vaessen

Catharina de Gouw - 15/08/2015 om 22:40

lieve Jaap en Patricia
bedankt voor de fantastische workshop vandaag
ik zei het al ,,elke minuut was een kado`tje,,
mijn Ankh voelt nu echt geactiveerd
en op een mooi moment scheen ineens de zon naar binnen door het glas in lood
bij deze bedank ik ook de hele groep
groetjes, Catharina, Zeist

Tony van Aarle - 03/12/2013 om 17:57

Tony Van Aarle
Zondag mijn nieuwe lifebuster bij Jaap op de therapeutenbeurs opgehaald en
een mooie plek gegeven in de woonkamer centraal in huis.
Mijn eerste ervaringen:
Ik had het sinds vorige week dinsdag ontzettend in mijn rug vanwege stress.
Zat helemaal vast.
Zondagavond voelde ik een subtiele vibratie op de pijnlijke plek alsof het
losgetrild werd en was mijn rug eindelijk weer een stuk warmer. Nu woensdag
kan ik zeggen dat de pijn en de belemmering die het gaf praktisch over zijn.
Vandaag nog iets moois.
Er werden vanmiddag weer volop chemtrails gesprayed maar boven mijn erf
bleef de lucht mooi blauw. Je kon zien tot waar de lucht schoongeblazen werd
want daar hielden de chemtrails op.
Geweldig!!
Ben benieuwd wat de lifebuster nog meer gaat brengen.

Tony Van Aarle
Hoi Jaap van Velsen, ik dacht er vanmorgen aan om de plekken in huis en in
de paardenstal achter het huis waar aardstraling is, eens te controleren met
de pendel.
Alle plekken, ook in de paardestal worden mooi geneutraliseerd
Voordat ik de lifebuster had kon ik dit alleen maar neutraliseren door op de
plekken een neutraliserend element neer te zetten en nu worden ze allemaal
in 1 keer geneutraliseerd. Geweldig!

Tony van Aarle - 13/11/2013 om 21:36

Zondag mijn nieuwe lifebuster bij Jaap op de therapetenbeurs opgehaald en een mooie plek gegeven in de woonkamer centraal in huis.
Mijn eerste ervaringen:
Ik had het sinds vorige week dinsdag ontzettend in mijn rug vanwege stress. Zat helemaal vast.
Zondagavond voelde ik een subtiele vibratie op de pijnlijke plek alsof het losgetrild werd en was mijn rug eindelijk weer een stuk warmer. Nu woensdag kan ik zeggen dat de pijn en de belemmering die het gaf praktisch over zijn.
Vandaag nog iets moois.
Er werden vanmiddag weer volop chemtrails gesprayed maar boven mijn erf bleef de lucht mooi blauw. Je kon zien tot waar de lucht schoongeblazen werd want daar hielden de chemtrails op.
Geweldig!!
Ben benieuwd wat de Orgon Levensenergie nog meer gaat brengen.

Luc van der Lee - 15/09/2012 om 20:04

De inwijdings dag van de Master Gratitude Ankh op 1 september was een prachtige ervaring voor mij. De inzet van jouw kant, de tot in de details verzorgde organisatie, en je liefde voor het hele proces hebben er een geweldige dag van gemaakt met een mooie groep medemensen. De healing en inwijding met de grote gong was echt indrukwekkend. En dankbaar dat ik mede deze M.G Ankh ook nog de heuvel op mocht brengen om hem voor de Kapel te kunnen plaatsen.

Glenn Lewis - 06/06/2012 om 12:08

Hallo Jaap,
Ik wil jou en Chantalle hartelijk bedanken voor de geweldige verdiepingsdag van afgelopen zaterdag (02-06-2012). Het was weer een geweldige dag, net als de Ankh workshop van 14 januari jl. Ik heb weer de gelegenheid gekregen mooie mensen te ontmoeten en onze ervaringen te delen. Ben zeer onder de indruk van wat ik geleerd heb en hoe jullie dat zo goed kunnen overbrengen.
Ik gebruik de Ank samen met de creme en de protection key druppels dagelijks en de restultaten zijn er!
Ik gebruik de Ankh sinds kort ook in mijn massage praktijk en heb al hele goede resultaten geboekt. Ik heb een heel goed gevoel bij de producten die jij maakt, en ben heel blij dit met iedereen die dit leest te mogen delen. hartelijke groeten,
Glenn

Els van Dommelen - 16/01/2012 om 23:50

Hallo Jaap,
ik wil jou en Chantalle bedanken voor een hele bijzondere Ank-workshop.ik ben onder de indruk hoe zuiver en integer jullie om gaan met cursisten en al wat is. ik ben echt geinspireerd om op mijn eigen wijze, dicht bij mezelf de Ankh en ook de creme en druppels te gaan gebruiken in mijn masage praktijk.Ik kijk uit naar een verdiepingsdag !!
Hartegroet Els

Lia - 21/10/2011 om 16:42

8 oktober 2011 heb ik een Ankh workshop mee mogen maken. Dit was een heel bijzondere dag waar de Ankh energie voelbaar was en bij mij veel in beweging heeft gebracht. Bevrijdend was de "voorbeeldbehandeling" van Jaap i.v.m. mijn rugklachten. Ik heb genoten van de begeleiding van Jaap en Chantalle, de prachtige ankhen, kristallen, klankschalen en andere
instrumenten. Al met al voor mij een veel bewogen dag, ik ben een prachtige ervaring rijker. Jaap en Chantalle nogmaals hartelijk bedankt, lia

peter roos - 13/04/2011 om 21:25

Een bijzondere dag was het. Via de Ankh heb ik kennis gemaakt met de helende kracht en diepe stilte van Imhotep. Jaap, ik heb veel van hetgeen je vertelde ook kunnen voelen/ervaren. Daarmee is mijn verwachting van de dag uitgekomen. Er is veel langsgekomen, ook gezelligheid,warmte en liefde. Hartelijk bedankt Jaap.
Peter

Rutger Cramer - 13/12/2010 om 01:27

Beste Jaap,

Ik heb een zeer goed gevoel bij alle producten die je maakt. Een liefdevolle man ben je volgens mij, al ken ik je niet. Ik ben super benieuwd hoe je reageert op mijn e-mail en wilde hoe dan ook mijn complimenten geven voor de Key Protection 666 in je gastenboek. Het heeft me bijzondere stappen helpen zetten! Succes met al je vorderingen en wie weet ontmoeten we elkaar!

Groetjes, Rutger

Cora - 28/11/2010 om 16:06

Een Hart Ankh en Klank Groet, de Ankh is weer helemaal opgeladen en opnieuw ingewijd in Avalon en Egypte, geweldig wat een Energie weer, Dankje voor deze mooie Key of Remembrance,
een Kl Ankh Groet aan jouw Ankh Master Jaap,
Cora xx

Nienke Weijer - 02/02/2010 om 09:33

Lieve Jaap,
Wat een mooie workshop was het, en wat een mooie eenheid in onze groep! Ik heb het erg mooi gevonden om de energie van al die prachtige ankhen en van de Key protection te voelen. Voor mij was deze dag een stepping stone in mijn eigen proces. Heel veel dank en liefs, Namasté.

Lilian Stoffels - 03/01/2010 om 15:27

Lieve Jaap,

Dankbaar en blij ben ik na onze ont-moeting weer 'thuisgekomen' kon ik het jaar 2009 in alle dankbaarheid afsluiten.
Je hebt me veel mee gegeven wat zich in de komende tijd nog verder zal uitwerken. Ook de Ankh voelt als een waarlijk geschenk! Ik ben blij dat je er Bent!

In Liefde verbonden,
Lilian Stoffels

marianne - 30/11/2009 om 21:41

hallo Jaap,
Hartelijk dank voor de fijne workshopdag 28.11
het was bijzonder te ervaren toen ik thuis kwam dat mijn partner de gehele middag ziek geweest is tot het moment dat ik de Ankhenergie mocht ervaren voor mijn Innerlijk Kindje en mijzelf. Ik ben benieuwd wat de druppels 988 mij zullen brengen en ik overweeg zeker om een Persoonlijke Anhk bij jou te bestellen. jammer dat ik eerder weg moest gaan maar het is zeker voor herhaling vatbaar..
Lichtgroet
Marianne

pst: je Lemurische zaadkristallen hebben hun info netjes doorgegeven aan mijn Lemurisch Kristal schedel

Roel Nuijt - 30/11/2009 om 21:21

Beste Jaap,

Ik wil je hartelijk danken voor de fijne workshop ankh healing met gelijk gestemde welke je gaf vanuit de nieuwe energie.
De healings zijn voor een ieder een verdieping en voor de ander een bevrijding, herkenning van....
De vorstelijke locatie en de energie van de natuur sluiten prachtig aan voor een mooie dag.
Ik heb al aardig op de healingsdag mij zelf zitten healen met de nulpunt ankh, zonder dat ik het boek daarvoor heb in gekeken. na wat thuis te hebben gelezen, bleken mijn intuïtieve handelingen precies te kloppen. De beelden die ik die dag ontving over mijn eigen healing, soms van andere en jouw werkwijze geven mij weer de inspiratie om deze methode op te pakken.
Harte groet
Roel

Eelco - 28/11/2009 om 22:57

Lieve Jaap,
dit was een prachtige workshop. Je hebt voor mij maar zeker ook voor alle anderen (en dat waren er nog 16!) heel veel mooie energie naar boven (beneden?) gehaald.
En dank je wel voor de Key druppels en zalf. 944 is een mooie combi met de kleine Egyptische ankh! Hoezo toeval?
Hug,
Eelco

Laura - 10/09/2009 om 14:04

Lieve Jaap,
Bedankt voor de lichtvolle, resonerende ankh workshop. Het was net als de vorige keer weer heel bijzonder. Iedereen was onder de indruk. Vooral de intentieankh, de inwijding was een geschenk, wat niet in woorden te beschrijven is. Elke dag ervaren we de bijzondere resonantie van deze Ankh. Bedankt en tot de volgende workshop.
In licht en liefde Peter en Laura

monique ten Tusscher - 29/07/2009 om 16:31

Lieve Jaap,
Ik draag onze ontmoeting iedere dag mee in mijn hart. In het samensmelten met de verschillende krachten van de Ankhen ben ik Thuis gekomen. Mijn ziel vond herkenning en ik ben je dankbaar voor de manier waarop je me in aanraking hebt gebracht met de kracht die ze dragen. Ik ben blij je ontmoet te hebben en zie je graag weer.
Monique

 
Pagina 1 van 2