Beginpagina   Informatie   Nieuws   Voorwaarden   Bedrijfsgegevens   Contact   Gastenboek   Activiteiten   Nieuwste Producten!   Meld u hier aan en blijf op de hoogte van The Key Protection  
 
 
Producten

Top 5 bestsellers
  1. Energy Cleaner 2..
  2. Energy Cleaner 1..
  3. Key Chakra Trans..
  4. Isis Transformer..
  5. The Key BasicLogin

Gebruiker  

Wachtwoord  

Login

Op veler verzoek is er door mij een Energy Cleaner gecreëerd. Om in deze behoefde te voorzien mede omdat de steeds veranderende binnenkomende negatieve energieën steeds grotere storingen met zich mee brengen.

In ons leven bepalen de omstandigheden waar wij in zitten wat er met onze energie gebeurt en wat wij wel en niet toelaten. Maar het gevaar schuilt in energie wat in onze aura binnenkomt door de invloeden van buitenaf, en komt er vaak ongewild bewust en onbewust een energieverbinding tot stand die wij niet altijd zouden willen. Deze ongewilde energieën geven vaak een heftige storing op het sacraal en zonnevlecht chakra en worden daar de indrukken van buitenaf verwerkt.

Wanneer er een te grote belasting komt op deze chakra’s, dan gaan de darmen daarop reageren, en zal de buik in omvang door de storing gaan toenemen, omdat de energie zich daar ophoopt. De storing op de darm geeft weer aanleiding tot schouder en nekklachten die met een massage niet is weg te krijgen omdat het een puur energetische oorsprong heeft.

In het sacraal en zonnevlecht chakra krijgen wij dan energieverbindingen binnen die te maken hebben met onmacht, verdriet en teleurstelling en meer van dit soort emoties. Wanneer er een energiekoord vanuit het hart chakra ontstaat, dan geeft dit juist het tegenovergestelde gevoel en voelt dit warm, veilig en vertrouwd, wanneer er zo een verbinding tot stand komt.

Het energiekoord van het hartchakra kan altijd en overal voelbaar zijn en daardoor is afstand niet meer belangrijk. Als voorbeeld: een zoon vertrekt naar Irak om daar zijn taak uit te voeren, dan zal er op een gegeven moment wanneer hij  gewond raakt een hart verbinding gaan stromen, en plotseling zal zij een onrustig gevoel krijgen op het moment dat haar zoon gewond raakte.

Om nu een Key (Sleutel) te creëren die op alle deuren past moeten de vele bouwstoffen in staat zijn om het lichaam af te scannen, om zo een ingang te vinden die voor iedereen is afgestemd op de energiekoorden. De vele bouwstoffen zijn met piramide energie opgebouwd in een trappenstelsel die per trap in energie is verhoogd, dit is ook nodig omdat de aura en het energieveld van een persoon constant veranderd. Met deze trappen theorie kan elke persoon er een verbinding mee maken, afhankelijk van de bewustzijnstrap waarin hij/zij zich bevind.

Dit wordt door de energie geregeld en de mens heeft hier geen invloed op, dit is wel zo eerlijk dat de energie het regelt, wat er mag en kan gebeuren voor deze persoon. Voordat een persoon met deze spray gaat werken is het belangrijk dat men zich bewust is dat deze energiekoorden altijd aanwezig zijn.
De persoon kan zich nu afstemmen welke energieverbindingen er mogen oplossen en welke er niet meer nodig zijn. Deze kunnen al jaren en levens, bewust of onbewust, aanwezig zijn.

Ik geef U een voorbeeld hoe een energiekoord ontstaat om het wat duidelijker te maken.

U staat als verkoper in de winkel en een klant komt bij U met een onredelijke klacht, dit loopt uit op een stevige woordenwisseling en de ergernis bij U slaat toe. Er is een energieverbinding ontstaan tussen U en de klant, de klant is weggegaan en u blijft met een stuk onbegrip en machteloosheid zitten, wat zich via dat energiekoord vastgezet heeft op het sacraal of zonnevlecht chakra.

Normaal gesproken is de verbinding met het weggaan van die klant verbroken, helaas wijst de praktijk uit dat hier onbewust een verbinding blijft bestaan als wij dit niet bewust gaan verbreken. Op het moment dat er zich weer een vergelijkbare situatie voordoet geeft dit een herkenbare reactie, naar de vorige gebeurtenis, wat een prikkeling geeft naar het zonnevlechtchakra en onprettig ervaren wordt. Dit omdat het vorige energiekoord zich daarop heeft vastgezet.


In de Key Protection Energy Cleaner is gebruik gemaakt van Sjamanenkruid en een krachtig kruid uit Griekenland, welke zo sterk is dat het op 2000 meter hoogte alle weersinvloeden overleefd. Uiteraard ontbreekt de Salie niet en is deze in 3 verschillende elixers, met in trappen van verschillende trillingen aangebracht. Zo worden er vele energiekoorden gecreëerd in ons bestaan en of dit nu van de ouders of kennissen afkomt maakt niet uit, het gaat erom of je hier last van hebt of niet. Wanneer dit laatste het geval is en het energiekoord is afgewerkt, en dan mag je het uit liefde teruggeven aan degene die het heeft vastgezet in je systeem.

Ook zijn er 13 edelsteen elixers gebruikt werkend op alle chakra’s, aangevuld met 7 planetaire edelsteen elixers. Alle tincturen zijn voor de samenvoeging via de spiegelpiramide opgeladen en is het totaal uitgetest op een radionika kast om de frequenties te bepalen om de losgekomen energie af te voeren naar het nulpunt door er een tegengestelde getallenreeks op los te laten.

Ook zijn er verschillende Aura – Soma’s gebruikt om het energetische veld af te scannen en deze worden ondersteund met alle tincturen uit de gehele Key Protection reeks. Mede door deze systematische opbouw dekt het alle frequenties die nodig zijn om op elk niveau afgestemd op de energie van de persoon, alle losgekomen vibraties op te lossen.

Het is voor gebruik te adviseren om het flesje goed te schudden, om de gebruikte kruiden opnieuw in oplossing te vermengen. 
In de spray is als drager van de kruiden en overige bestandelen colloïdaal zilver gebruikt.


 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 29,95
Aantal: Bestellen