Beginpagina   Informatie   Nieuws   Voorwaarden   Bedrijfsgegevens   Contact   Gastenboek   Activiteiten   Nieuwste Producten!   Meld u hier aan en blijf op de hoogte van The Key Protection  
 
 
Producten

Top 5 bestsellers
  1. Energy Cleaner 1..
  2. Key Chakra Trans..
  3. I am chi Magneti..
  4. Energetische Crè..
  5. The Key BasicLogin

Gebruiker  

Wachtwoord  

Login

Na het creëren van de eerste ANKH ter wereld met een hartvorm in het middelpunt, de Egyptiche ANKH, bleef de gedachte mij bezig houden , dat de mooie subtiele trillingen van de ANKH, net als de druppels van de The Key Protection, verder verfijnd moesten worden.

Daardoor ben ik, luisterend naar mijn gevoel, begonnen aan de Atlantis ANKH. Ook bij deze ANKH is de hartvorm centraal in het ontwerp aanwezig. Het verschil met de Egyptische ANKH en de Atlantis ANKH is, dat de Atlantis ANKH gecreërd is met de hartklank als uitgangspunt.

Als wij het woord KLANK ontleden, is dat volgens mijn visie;

K=Kosmische L=Lading A=Andere N=Neerdalende K=Krachten. 

Deze energieën zijn sterk voelbaar aanwezig in deze Atlantis ANKH, omdat de klank van deze ANKH het trillings niveau omhoog brengt. 
Nu wij steeds verder komen in de beleving van energie zijn de bronzen atlantis ankhen aangepast in trilling ,deze ankhen kunnen nu resoneren met de 2012 energie.
Vraag offerte aan