Beginpagina   Informatie   Nieuws   Voorwaarden   Bedrijfsgegevens   Contact   Gastenboek   Activiteiten   Nieuwste Producten!   Meld u hier aan en blijf op de hoogte van The Key Protection  
 
 
Producten

Top 5 bestsellers
  1. Energy Cleaner 1..
  2. Key Chakra Trans..
  3. I am chi Magneti..
  4. Energetische Crè..
  5. The Key BasicLogin

Gebruiker  

Wachtwoord  

Login

Toen de Gratitude Ankh was gegoten bleek dat er van enkele exemplaren de binnenring niet goed was gelukt. Er onbrak een stukje van de ring waardoor hij als Gratitude Ankh niet meer was te gebruiken. 

De gieter zei geef dat maar terug dan giet ik ze wel over waarop ik op gevoel reageerde slijp de kleine Ankh er dan maar uit. Uit dit gebeuren is uit de Gratitude Ankh een nieuwe geboorte ontstaan, de mini gratitude Ankh.

Uit de zeer korte ervaringen op de beurs kwamen de kwaliteiten van deze Ankh zeer sterk naar voren. De mini Ankh komt binnen op het zonnevlecht chakra en geeft een vertederend gevoel wat op een hele zachte manier subtiel bij de persoon naar binnen komt. Door deze mini Ankh word je geraakt in de resonantie, die terug koppelt naar je kind zijn en verwarmt hij binnen enkele seconden het gehele lichaam. 

De grote Gratitude Ankh is gecreëerd voor het 7e chakra en is het schakelpunt voor de koppeling naar de hogere chakra,s. Wanneer dit vanuit een zuiver gevoel en uit het hart gebeurd dan opent deze Ankh de transformatie en transmutatie chakra,s. 

Omdat de kleine mini Ankh uit de Gratitude Ankh is geboren en daaruit is ontstaan. is dit kleine Egyptische ankje in staat om alle chakra,s boven het hoofd in beweging te brengen.

Op de beurs is hij ontvangen als zacht - subtiel en vertederend en reageerden vooral jongeren verbaasd op deze nieuwetijds energie. 

De Key Protection mini Gratitude Ankh is dan ook een Ankh die vooral goed werkt op kinderen die de indrukken van buitenaf te sterk naar binnen krijgen.

Ik denk dat deze mini Ankh een nieuwetijds Ankh is, die deze te sterke indrukken afzwakt bij gevoelige onder ons. En dat deze weer beter in de basis van het bestaan terugkeren, en de taak waarvoor zij hier zijn dan beter aan kunnen.
Ik ben dankbaar dat ook dit weer mijn pad mag en kan kruizen en dat er weer iets moois is ontstaan waar de mensheid mee gediend is.

Helaas is de totale prijs van deze nieuwetijds mini ankh door mij onderschat, en moet ik als opdrachtgever voor het gieten bijna dezelfde kosten maken als voor het gieten van de grotere ankhen.
Dit heeft te maken met het vormen en het maken van de gietmal. 
Het enige prijsverschil is dan alleen de hoeveelheid brons wat er wordt gebruikt.
Degene die al een mini ankh hebben besteld behouden vanzelfsprekend de oude afgesproken prijs.

Vraag offerte aan