Beginpagina   Informatie   Nieuws   Voorwaarden   Bedrijfsgegevens   Contact   Gastenboek   Activiteiten   Nieuwste Producten!   Meld u hier aan en blijf op de hoogte van The Key Protection  
 
 
Producten

Top 5 bestsellers
  1. Energy Cleaner 2..
  2. Energy Cleaner 1..
  3. Key Chakra Trans..
  4. Isis Transformer..
  5. The Key BasicLogin

Gebruiker  

Wachtwoord  

Login

De  beschrijving van de Intentie Ankh is volbracht op het eiland Samos en had dit voor mij een speciale reden: het is het eiland waar Pythagoras van 580 tot 550 voor chr. zijn tafel van getallen naar buiten bracht!

Dit was zo buitengewoon dat hij ontvangen werd aan het hof van de Farao Amanses en verbleef hij 22 jaar in Egypte en werd hij ingewijd in de kringen van de hoogste priesters. Zelfs nu is de stelling en de tafel van Pythagoras bekent in onze rekenmethodes en is een groot gedeelte van de numerologie daarop gebaseerd. 

Omdat ik in alle ankhen van mijn hand de geboortedatum en geboortenaam betrek is het voor mij persoonlijk natuurlijk mooi om de energie van deze persoonlijkheid eens te betrekken in mijn creaties.

Deze bijzondere Ankh en dit model was er al een tijd en ik heb hem altijd meegenomen naar iedere beurs en was hij nog nooit iemand opgevallen. Hoe is deze Ankh nu ontstaan? Ik kreeg van de gieter een Atlantis Ankh terug en de symbolieken op de  armen en benen waren veel te dicht gegoten en daardoor was het vrijwel een onmogelijke opgave om deze symbolieken open te slijpen en zou het nog niet naar mijn zin zijn!  Verder was de Ankh wel mooi en ben ik de dicht geslipte symbolieken gaan verwijderen. Op deze manier is er toen een Ankh ontstaan zonder een voor of achterkant, een open Ankh zonder richting die de mens er aan zou kunnen geven.

Wel apart dat deze Ankh vanuit Atlantis nu een andere vorm mocht gaan krijgen en gaat hij in energie  terug naar het tijdperk MU. ( Meer Uitzending).

Nu wij allemaal richting 2012 gaan en meestromen in de zich steeds verder verhogende energieën begint hij ineens op te vallen. Op zich is dat begrijpelijk omdat degene die vanuit het hartchakra werkt steeds een mooiere verbinding mag en kan krijgen, met het Al wat er Al is. Deze intentie Ankh heeft een hoge toon die resoneert op het hart chakra maar dan in de diepere lagen, vandaaruit kan en mag hij de energie doorsturen, naar de bovenliggende hoofdchakra’s.

De klank van deze Ankh brengt met recht kl(ank) en Ankh samen en ontstaat er een energetische klankafstemming en resonantie die herkenbaar is op zielsniveau. Dit model Ankh is de eenvoud zelf en tot mooie verbindingen in staat mits er een afstemming gemaakt wordt via het hartchakra.

Alle energie uitwisselingen verlopen via het nulpunt in het oog van deze Ankh en via het nulpunt komen wij dan in de reconnectie terecht en wordt je in staat gesteld nieuwe energieën te ervaren. daar hebben wij als mens geen invloed meer op. Dit is een Ankh die geen sturing nodig heeft en deze Ankh die op zielstrilling resoneert omdat de persoon vanuit zuiverheid er pas contact mee mag en kan maken.

Dit is ook een Ankh die op de open ruimte reageert wat tussen de woorden is geschreven en die een korrel zand verschuift in de woestijn waardoor deze nooit meer dezelfde zal zijn. Een Ankh waarbij de invulling van de mens niet meer belangrijk is, alleen de ziel herkent deze resonantie en gaat een uitwisseling aan op basis van herkenning.

Lees er alles over op http://www.keyprotection.nl/intentie.htm

(klik op vorige na het lezen)

 

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 333,00
Aantal: Bestellen