Beginpagina   Informatie   Nieuws   Voorwaarden   Bedrijfsgegevens   Contact   Gastenboek   Activiteiten   Nieuwste Producten!   Meld u hier aan en blijf op de hoogte van The Key Protection  
 
 
Producten

Top 5 bestsellers
  1. Energy Cleaner 1..
  2. Key Chakra Trans..
  3. I am chi Magneti..
  4. Energetische Crè..
  5. The Key BasicLogin

Gebruiker  

Wachtwoord  

Login

​Ik werd benaderd door een C 60 specialist die zich heeft gespecialiseerd in het creëren van de C 60. Deze persoon kwam op mijn pad omdat hij de kwaliteit van dit product verder wilde ontwikkelen. Het was als Alchemist voor mij een nieuwe uitdaging om mij verder te verdiepen in deze boeiende koolstof, omdat de C60 die overal te koop is voor mij niet goed voelde en niet compleet. Mijn aangepaste versie van de C60 koolstof ontstaat ook vanuit het zwart (-) pool, de zuiverste koolstof   de diamant (+) pool van koolstof en deze vertegenwoordigd de lichte kant, voor mij dus noodzakelijk om deze + pool erin aan te brengen.

De icosaëder(figuur 1) is de meest complete vorm van de heilige geometrie en bestaat deze molecuul uit 5 en 6 vlakken. Opgeteld getal 11 een meestergetal, ook laat dit getal zien dat de C 60 twee polen nodig heeft.
Net als de Lotusbloem ontstaat deze ook vanuit het zwart (modder) en vanuit het donker brengt de Lotus zijn schoonheid naar de oppervlakte met behulp van het licht(zon) en heeft dan ook een plus en min kant. Dit was voor mij aanleiding om nog meer energieën toe te voegen om de geweldige werking van de C 60 nog verder te verfijnen. De inwendige vlakken zijn te vullen met energetische informatie, en dat voelde voor mij veel completer.
 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 45,00
Aantal: Bestellen