Beginpagina   Informatie   Nieuws   Voorwaarden   Bedrijfsgegevens   Contact   Gastenboek   Activiteiten   Nieuwste Producten!   Meld u hier aan en blijf op de hoogte van The Key Protection  
 
 
Producten

Top 5 bestsellers
  1. Energy Cleaner 1..
  2. Key Chakra Trans..
  3. I am chi Magneti..
  4. Energetische Crè..
  5. The Key BasicLogin

Gebruiker  

Wachtwoord  

Login

De ISIS Transformer is de nieuwste ontwikkeling en bevat een uitgebreidere samenstelling van meerdere oliën en kruiden en is nog meer afgestemd op het ongewild binnen komen van informatie van buitenaf, en wat er zich in de wereld afspeelt deze ISIS Transformer is een neutrale energie die alleen maar is gematerialiseerd omdat de energie ons deze richting aangaf. Het creëren en het er laten zijn is voldoende om deze energie in het veld neer te zetten.

De ontwikkeling van deze creaties zijn tot stand gekomen in een bijzondere spirituele reis door het oude Egypte met 18 personen en bestond de groep personen waar wij in Egypte mee rondtrokken uit zieners -voelers- tot personen met veel kennis, en personen die heel nuchter en eerlijk in alle situaties hun mening durfden te in het ontdekken van alle oeroude Egyptische gebruiken.

Deze oude kennis werd generatie na generatie aan elkaar doorgegeven en zo werd belangrijke informatie nu weer doorgegeven aan mensen die op hun pad kwamen, waaronder onze groep.. Deze reis bracht mij in aanraking met de dure maar zuivere Egyptische oliën zoals deze al eeuwen in Egypte wordt gebruikt, puur en zuiver maar vooral heel krachtig. In de oude hoofdstad Memphis kreeg ik bij de oude ruïnes in Sakkara de bevestigingen die ik al zo lang had gevoeld met de voor mij bekende energieën, dat voelde voor mij als thuiskomen in de Alchemie waar ik al tijden mee verbonden ben.

Sommige personen van de groep zagen de elektromagnetische energievelden die zich manifesteerden in Egypte, en maakten daar de groep op attent, ikzelf zag deze niet, maar registreerde dit op cellulair niveau waardoor het voor mij goed was te begrijpen en voelen, wat er zich in het verleden heeft plaats gevonden.

In Sakkara ondervond ik persoonlijk de afstemming met deze oeroude energieën waar mij lichaam nogal heftig op reageerde, de connectie met deze energie heb ik in Alchemie weten om te zetten, en is er een multidimensionale lichtgeometrie van oude frequenties in de Key sleutels Transformers ontstaan.

Op de energietrap in Sakkara werd door de groepsenergie van totaal 11 personen de energie groepsgewijs voelbaar in frequentie verhoogd, mede dankzij deze transformaties werd mijn streven naar een allesomvattende chakra olie steeds duidelijker en om deze oude frequenties in essentiële oliën te verfijnen naar een alles omvattende resonantie, afgestemd op de huidige velden van de aarde
.
Volgens de oude Egyptische informatie werden er in vroegere tijden inwijdingen gedaan in Sakkara en werd er met klank -kleur – geur waaronder Emerald Green gewerkt om een hoge resonantie te bereiken, de vele klankkamers en de stemvorken zijn daar nog stille getuigen van. Met deze opgedane ervaringen en gesteund door de groepsenergie ben ik bij thuiskomst begonnen om de energie en het alchemistische gevoel ,als basis te gebruiken voor creëren van deze Key Transformers.

Afgaande door de opgedane ervaringen en informatie zijn in deze oliën dan ook alle kleuren en trillingen en geluiden verwerkt, die ik aldaar heb geregistreerd.
Omdat deze hoge frequenties een goede geleiding nodig hebben zijn er goede materialen nodig die in staat zijn om deze te transporteren, de reden om colloïdaal goud – colloïdaal zilver en colloïdaal platina te gebruiken, alleen deze micron kleine deeltjes zijn in staat om te zorgen voor het transport van de energie.

Daarna zijn deze resonanties met een op schaal gebouwde piramide verankerd, en zijn er trapsgewijs verschillende kleuren van etherische oliën met als aanvulling ook de olie van de blauwe lotus per trap en per frequentie hieraan toegevoegd, dit om het lichaam de keus te geven om zelf de kleur of resonantie te kiezen die nodig is,

Met laag frequent magneetveld zijn er trillingen aan toegevoegd met verschillende meester getallen 11 tot 111 om het lichaam de keus te geven, op welke trap de energie zijn werk kan doen en om het geschikt te maken voor onze aardse toepassingen.

Ik ben dankbaar dat een groep met speciale mensen en de Egyptische begeleiders ons veel hebben laten zien en voelen, en dat van alle deuren in de door ons bezochte tempels, de deuren wijd open werden gezet, waardoor het een wel heel speciale reis is geworden. Het is dan ook dat de creativiteit om weer te gaan creëren hierdoor weer overnieuw is aangewakkerd, en dat er een mooi en eerlijk product is geboren, gesteund door de oude Egyptische energieën.

Deze speciale Key Protection Transformers zijn ontstaan vanuit zuivere basis oliën uit Egypte en daarna per stuk in trilling verhoogd naar (Korsakoff verdunningen ) met 11 energietrappen, daarna is de trilling vervolgens met piramide energie verder verfijnt, en afgestemd op de energielichamen van de mens hierdoor bereikt deze Isis Transformer elk niveau.

Afhankelijk van het trillingsbewustzijn van degene die er mee werkt zijn de mogelijkheden aanwezig, om alle chakra,s tot het hoogste niveau af te stemmen.

De ondersteunende drager voor de IsisTransformer en de andere Transformers zijn Colloïdaal goud en Colloïdaal zilver om de draagkracht van de energie te versterken, hierdoor is het product in staat om de vele hogere frequenties aan te kunnen, en te vervoeren.

In deze hoge trillingen bepaald de energie vanuit het nulpunt, wat er kan en mag plaats vinden voor de personen die er mee in aanraking komen.
Bijlagen:
Bestanden bij bestelling:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 36,00 € 30,00
Aantal: Bestellen